حریق یک مجتمع تجاری در خیابان کلاهدوز مشهد (۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۰۸ هزار قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاقی قتل دلخراش مرد میانسال + جزییات (۹ تیر ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم ازدواج و طلاق در کشور است کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟
سرخط خبرها

تعیین جنسیت نوزاد پیش از بارداری علمی نیست

  • کد خبر: ۳۰۵۷۴
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱
تعیین جنسیت نوزاد پیش از بارداری علمی نیست
متخصص زنان و نازایی گفت: هر موضوعی که درباره تعیین جنسیت نوزاد پیش از بارداری مطرح می‌شود، از نظر علمی تأیید شده نیست.
لاله سادات کوثری/ شهرآرانیوز- فریده اخلاقی افزود: بدن یک مادر قبل از بارداری باید از نظر مواد غذایی غنی باشد، بدین معنا که بدن وی به‌عنوان بستر رشد جنین نیاز به همه نوع مواد غذایی دارد و نباید روش‌هایی برای مادر تجویز شود که گروهی از مواد غذایی بر دیگر غذا‌ها ترجیح داده و مصرف شود.

وی ادامه داد: رژیم‌های تعیین جنسیت که عموما با تغییر در مصرف سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم تنظیم می‌شود و دست‌کم باید ۲ ماه قبل از تاریخ پیش‌بینی‌شده برای بارداری شروع شود، از نظر علمی تأیید شده نیست و تمام این موارد بر اساس حدس و گمان‌هایی است که متأسفانه برخی افراد در ویزیت‌ها یا تشخیص‌های خود بیان می‌کنند.

وی افزود: تغییر در مصرف ۴ ماده معدنی مهم قبل از بارداری روی سلامت جسمی مادر و جنین در دوران بارداری تأثیر می‌گذارد و اینکه گفته می‌شود برای پسردار شدن باید در رژیم غذایی میزان مصرف سدیم و پتاسیم و برای دختردار شدن کلسیم و منیزیم افزایش یابد، پشتوانه علمی ندارد.

این پزشک تأکید کرد: بنابراین رژیم پسردار شدن می‌تواند برای مادران با فشارخون بالا و نارسایی قلبی مشکلاتی ایجاد کند. همچنین رژیم دختردار شدن نیز می‌تواند برای مادران با نارسایی کلیوی، اختلالات عصبی و... مشکل ایجاد کند.

وی با بیان اینکه ریزمغذی‌ها می‌تواند شاخص مهمی در موضوع رشد و سلامت جنین باشد، افزود: سلامت جسمی و تغذیه‌ای مادر قبل بارداری می‌تواند روی روند رشد، تنظیم درست زمان زایمان و نوزاد سالم اثر بگذارد، بنابراین هرگونه کاهش یا افزایش در روند مصرف مواد غذایی می‌تواند یک بارداری و زایمان سالم را به مخاطره بیندازد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->